Zwift maatje

Bij trainingsmaatje hebben we regelmatig demonstraties van Zwift en indoor trainers en nodigen mensen (klanten en vrienden van trainingsmaatje) uit om te vertellen over hun ervaringen. Op deze manier leer je niet alleen over de soorten indoor trainers, maar ook over Zwift en de mogelijkheden en maak je meteen kennis met potentiële trainingsmaatjes!

Heb je al een indoor trainer, maar geen ZWIFT? Je kunt het bij ons uitproberen! Wij helpen je op weg binnen ZWIFT, wij zijn een ZWIFT Experience Center!

Ook Velove meiden uit Haarlem en omgeving zitten samen op de fiets in de zomer en op Zwift in de wintermaanden! 

Hou de agenda in de gaten voor georganiseerde events, maak een afspraak voor een persoonlijke try-out of kom langs tijdens de openingstijden (ma-vr 10:30 - 18:00 uur)!

 Zwift Weetjes

  •  #Abonnement Zwift:
  •  - Betalen kan met creditcard, maar als je die niet hebt, dan kan dat via PayPal. PayPal is een veilig betalingssysteem die je koppelt aan je betaalrekening van je bank. Je maakt eenvoudig een account aan op PayPal. Op deze manier heb je geen creditcard nodig!
  • - Pauzeren in de zomer kan. Er is een optie om je account en dus betaling tijdelijk te stoppen in de zomermaanden. Bedenk wel dat bij het betalen via PayPal dit geen optie is.
  • #Getting started:
  • - Om te beginnen met Zwift kan je altijd in hulp vragen aan ons, maar er zijn ook sites met handige weetjes: kijk maar eens op www.zwiftinsider.com en www.zwifthub.com.
  • - begin met zwiften, probeer van alles en kom dan weer een keer koffie drinken bij ons voor leuke vervolg stappen op gebied van gezellig samen fietsen, pacebots en wedstrijden.