Canyon en Giant samenwerking!

Racefietsen verkopen wij niet, we hebben wel racefiets onderhoud! Op deze manier kan je gemakkelijker een fiets op internet kopen en bij ons laten onderhouden

Onafhankelijk koop advies en Dynamische Bike Fitting

Wij kunnen je mogelijk ook helpen bij je keuze als onafhankelijke adviseur, want ook al werken wij samen met andere verkopers, wij verdienen daar niet op. Wij kijken met jou naar jouw doel met de racefiets en naar je budget en geven je tips waar je kunt kijken of uitproberen. Daarnaast is het natuurlijk een kwestie van smaak :-)

Ook doen wij Bike Fittings met geavanceerde apparatuur. Dit laten wij doen door de Fysiotherapeut van Trainingsmaatje, zodat er niet alleen naar je maten gekeken wordt, maar ook naar flexibiliteit en rekening gehouden kan worden met blessures. Met jou samen kunnen we daarna de formaten van nieuwe fietsen vergelijken met jouw ideale maat fiets en adviseren in de keuze bij twijfel over de maat.

Samenwerkingen:

Het zijn gewoon Kick-ass fietsen! Zowel Giant als Canyon :-) En dat zie je, want veel mensen rijden hierop. 

Wij werken samen met GIANT STORE van Bakel in Bennebroek. Wij kennen eigenaar Olaf met zijn passie voor fietsen en schaatsen. Ook zijn dochters zijn aangestoken door zijn racefiets hobby (en werk). We zitten een kilometer van elkaar en helpen elkaar daar waar dat mogelijk is. Als je bij ons een Bike Fitting hebt gedaan, dan kan je bij Olaf korting krijgen met bv accessoires bij aankoop van een Giant.

Vanaf 19 november 2018 zijn wij met onze fietsonderhoud één van de drie Canyon Friendly Bikeshops in Nederland geworden. We hebben daarom ook goede ervaring met de maten van de Canyon fiets en kunne goed helpen met verkoopadvies. Ook kan je je fiets bij ons laten bezorgen.