Paul

Specialisme: Sporttrainer, coach
Bedrijf: C2A/ trainingsmaatje

Faciliteren van duursporters bij het bereiken van hun sportdoelen is zijn drijfveer.

Als fanatiek sporter en ex-manager in het bedrijfsleven, gebruikt hij zijn ervaring om sporters anders naar hun eigen situatie te kijken en verbeteringen te signaleren. De focus van Paul ligt op duursporten zoals wielrennen, schaatsen en skeeleren, maar in het verleden heeft hij zelf ook andere sporten beoefend, zoals judo, basketbal, American football en tennis. 

Omdat er meer is dan alleen slimmer trainen, werkt Paul samen met andere specialisten, om het geheel te bekijken en aan te pakken waar nodig, zoals mentale gesteldheid, gewicht en voeding, fysieke gesteldheid en materiaal.

Paul geeft meestal in de ochtenden en avonden sporttraining en is in de middag bij trainingsmaatje te vinden voor advies over trainingen of advies over hartslagmeters, powermeters of fiets accessoires in de winkel van trainingsmaatje.

Ook voor bedrijven is hij actief met het verzorgen van workshops met sportelementen, een leerzaam en leuk en sportief uitje met het bedrijfsteam! Kijk voor inspriatie op de site van Choose 2 Achieve

  • Beschikbaarheid en bereikbaarheid:
  • - Paul staat in principe elke middag van 13:00 - 18:00 uur in de winkel.
  • - In de ochtenden is hij - met name in de winter - bijna elke dag trainingen aan het geven (schaatsen, skeeleren, fietsen).
  • - Maak een afspraak als je buiten de openingstijden van de winkel af wilt spreken of als je zeker wilt zijn dat Paul in de winkel is. 
  • Stuur een mail naar info@trainingsmaatje.nl of bel of app trainingsmaatje op 06-14125914.