Marcel

Specialisme: Sportmassage
Bedrijf: Four Season Fit

Marcel Kooij heeft zich bij trainingsmaatje aangesloten als specialist. Zijn specialismen zijn: Sportmassage, Schaatstrainer en  -coach en wielrentrainer.  Hij gaat zijn sportmassagepraktijk Four Season Fit uitoefenen in  praktijkruimte bij trainingsmaatje.

Ik ben Marcel Kooij, geboren 17 november 1967 en mijn beroep is bloemenkweker. Al vanaf mijn jeugd beoefen ik de schaatssport. Eerst langebaan en daarna marathon. Via de jeugdmarathons, baan marathons en regionale marathons ben ik in 1989 Landelijk rijder geworden.  Ik heb daarbij twee klassiekers op natuurijs en een op de kunstijsbaan gewonnen. Als voorbereiding op het winterseizoen deed ik in de zomer mee aan skeelerwedstrijden en later aan wielerwedstrijden. Omdat ik nog wel eens last van blessures had ben ik mij gaan interesseren voor sportmassage. Na mijn schaatscarrière ben ik de opleiding sportmassage/sportverzorging gaan volgen en het diploma gehaald. In de jaren daarna ben ik aan de slag geweest als sportmasseur bij diverse marathonschaats teams.  Ik heb ook  de opleiding Schaatstrainer/coach (ST-3) afgerond . Nu ben ik schaatstrainer en wielrentrainer bij IJsclub ‘De Blauwe Beugel’ in Rijsenhout, ben ik trainer bij de Marathonschaatsselectie Haarlem en ploegleider/verzorger bij het opleidingsteam (Landelijke beloften) van Henk Angenent. Ik heb mijn massagepraktijk altijd thuis uitgevoerd op kleine schaal. Ik vond het nu tijd worden voor een wat meer professionelere  aanpak in een stimulerende omgeving.  Ik bied vanaf nu graag mijn diensten en ervaring  aan bij trainingsmaatje.

 

  • Beschikbaarheid en bereikbaarheid:
  • - Marcel kan op afspraak mensen bij trainingsmaatje ontvangen
  • - Op een woensdagmiddag, woensdagavond of vrijdagavond worden de meeste afspraken gepland.
  • Stuur een mail naar info@trainingsmaatje.nl als je een sportmassage wilt hebben op locatie trainingsmaatje en wij sturen je aanvraag door naar Marcel