Heleen van de Ven

Specialisme: Facilitator, adviseur en coach
Bedrijf: Choose 2 Achieve / trainingsmaatje

Faciliteren van mensen en organisaties bij het organiseren van groepsbijeenkomsten en teamuitjes en aankoopadvies van producten in de winkel.

 

Heleen is procesmanager in de IT wereld waar ze organisaties helpt het werk efficiënter in te delen of te automatiseren. Persoonlijke coaching is onderdeel van haar werkzaamheden om mensen te helpen anders naar hun werk te kijken en daardoor meer plezier in het werk te hebben.

Vergaderingen faciliteert zij door het organiseren van brainstormsessies en organiseren van teamuitjes. Dat doet zij met Paul samen met vergadermaatje.

Heleen is niet zo'n sporter als Paul, maar ze fietst wel. De producten in de winkel gebruiken Paul en Heleen zelf ook, waardoor ze hun ervaring makkelijk kunnen delen met de klanten. Zij zijn allebei geen verkopers om maar alles aan iedereen te verkopen, zij houden er allebei van dat de klant geholpen is met een product wat bij die persoon past. Als ze geen ervaring met een product hebben, dan zeggen ze dat ook en weten ze wel een klant die er wel ervaring mee heeft. 

  • Beschikbaarheid en bereikbaarheid:
  • - Heleen kan op afspraak van maandag t/m vrijdag mensen ontvangen
  • - Zij is meestal 3 of 4 dagen op een externe opdracht en backup in de winkel als Paul iets anders heeft
  • Stuur een mail naar info@trainingsmaatje.nl als je vragen hebt aan Heleen over de winkel, administratie, financien, websites en privacy van gegevens