Inschrijfformulier sporttraining

Je hebt je waarschijnlijk opgegeven of je wilt je opgeven om een training te volgen op gebied van schaatsen, skeeleren, wielrennen, bootcamp, indoor training of een andere sport bij Choose 2 Achieve of Trainingsmaatje. Graag willen we wat gegevens hebben, zodat we je goed weten te bereiken en ook een familielid weten te bereiken, mocht er wat gebeuren op de training. Alvast bedankt voor het invullen! Paul & Heleen van de Ven
PRIVACY BELEID: Je gegevens worden alleen gebruikt voor financiële administratie en alleen verstrekt aan de trainer, die door Choose 2 Achieve of Trainingsmaatje wordt ingezet, tenzij vooraf expliciet is afgestemd bepaalde informatie te delen met een andere specialist verbonden aan Choose 2 Achieve of voor andere doeleinden.
Graag uw naam invullen
Dit is geen correct email adres
Vul een correct telefoonnummer in
We hebben echt dit nummer nodig. Het zal alleen gebruikt worden voor noodgevallen en niet voor andere doeleinden!
Maak minimaal één keuze
Nieuws: Je telefoonnummer kan worden toegevoegd aan een whatsapp verzendlijst (dit is geen groep!). Voeg dan ook het telefoonnummer van trainingsmaatje aan je contactlijst toe om de berichten te kunnen ontvangen (06-14125914). Ongeveer 1x per week ontvang je aankondigingen van evenementen of aanbiedingen van producten of diensten van trainingsmaatje. (verwijder het contact uit je lijst om berichten niet meer te ontvangen - of stuur een appje).
Graag een keuze maken, nee is ook goed
ALGEMENE VOORWAARDEN: Door akkoord te gaan met de voorwaarden ben je je bewust van de risico’s die de aangevinkte sport(en) met zich meebrengt en neem je deel op eigen risico. Verder verklaar je dat je gezond bent en dat je fysiek in staat bent om mee te doen aan de training van C2A/ trainingsmaatje. Eventuele gezondheidsklachten en blessures meld je aan de trainer. C2A adviseert om regelmatog een sportkeuring uit te laten voeren bij het Sport Medisch Adviescentrum (SMA). De uitgebreide voorwaarden zijn te vinden op: https://trainingsmaatje.nl/doel/253-algemene-voorwaarden.html.
Invalid Input
Invalid Input
Trainingen gaan alleen door bij voldoende inschrijvingen. Voor sommige trainingen geldt een maximum. Als er geen plek meer is of als er niet voldoende aanmeldingen zijn, dan wordt je daarvan op de hoogte gebracht.
Invalid Input
Als je vragen hebt of meer informatie over de training wilt, mail, bel of whatsapp ons: info@trainingsmaatje.nl - 0614125914