Schaatsen

Schaatsen leer je op een baan, meestal overdekt. De meeste mensen willen schaatsen leren voor als er natuurijs ligt, maar als ze dan op de 400 meter baan rondjes rijden, blijven ze hangen omdat het gevoel zo mooi is!

  • Voor de mensen die zo al een paar jaar op de baan schaatsen en meer willen leren, hebben we drie soorten diensten: 
  • - Schaatsen in een groep van 8-10 personen voor € 150 per seizoen (ongeveer 20 trainingen van een uur) waarbij de groep ongeveer hetzelfde niveau heeft.
  • - Schaatsen in een groep van 4-5 personen voor € 300 per seizoen (ongeveer 20 trainingen van een uur) waarbij de groep hetzelfde niveau heeft. Meer persoonlijke aandacht per persoon
  • - Privé les. Als je de aandacht voor je alleen wilt, om grote stappen vooruit te kunnen maken op techniek, raden we aan om 1 x per 2 weken een les te nemen van 1/2 uur en daarnaast zelf nog een aantal keer per week te oefenen. Duur en frequentie worden met jou besproken op je wensen. Tarief is € 45 per uur.  
  • Schaatsclinics worden op verzoek ook gegeven. Heb je een groepje of grote groep mensen, afhankelijk van je wensen kunnen we een clinic geven met één of meerdere trainers. Aan het begin of einde van het seizoen kan ook de ijsbaan voor een uur gehuurd worden, zodat je met niemand anders dan jouw groep op het ijs staat!

Locatie: ijsbaan Haarlem. Entree op eigen kosten, tenzij anders afgestemd, zoals bij een clinic. Tijden: De meeste trainingen zijn in de ochtend van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 12:00 uur. Clinics kunnen op andere momenten worden afgesproken. Inschrijven voor trainingen moet altijd met het inschrijfformulier: https://www.trainingsmaatje.nl/sporten/sport-inschrijving

Hopelijk kan de ijsbaan in oktober weer open als Corona onder controle is. Het zou kunnen zijn dat de start van et seizoen wordt aangepast of dat andere maatregelen worden genomen om wel te kunnen schaatsen.