Inschrijving Tacx-Zwift training bij trainingsmaatje

De Tacx-Zwift training is bij trainingsmaatje - Haarlemmerstraat 13A in Hillegom. Er is ook een mogelijkheid om vanaf huis op je eigen Tacx trainer mee te doen en te communiceren met de Discord app. Ook dan moet je het formulier invullen.
De Training kost € 8,75 per training - € 175 hele seizoen (€ 50 voor thuis-zwifters) € 15 per maand eigen Zwift abonnement (€ 75 seizoen) – verkrijgbaar online bij Zwift.com. Seizoen loopt van oktober 2020 t/m februari 2021. Koffie en thee op basis van vrijwillige bijdrage.
Voorbereiding: - - Gratis uitproberen in de zomer (op geplande momenten); - - FTP test (Functional Threshold Power, gratis te testen bij trainingsmaatje); - - Schaf een ZWIFT abonnement aan - vlak voor de training, zodat deze pas 1 oktober in gaat (abonnement stopzetten in januari, zodat maart niet betaald hoeft te worden). Vraag om advies/ hulp of aanmelding uitprobeersessie bij trainingsmaatje!
Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Invalid Input

We gaan er natuurlijk vanuit dat er niets gebeurt, maar je weet het maar nooit. We hebben daarom ook een AED en een trainer die EHBO gecertificeerd is.

Invalid Input

Invalid Input

Als je twee keer in de week wilt trainen, dan maak je meerdere keuzes.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Geef bij opmerkingen aan of je een proeftraining wilt - geef ook aan als je liever een late training zou willen, omdat je de vroege niet redt, voor als er een tweede groep op een avond komt.
Please let us know your message.

Op de training zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn te lezen op https://www.trainingsmaatje.nl/doel/algemene-voorwaarden. Een stukje uit deze voorwaarden: 3.1 Gezond Elke Deelnemer verklaart dat hij/zij gezond is en niet onder doktersbehandeling is in verband met enige ziekte, lichamelijk gebrek of letsel en daarmee fysiek in staat is om mee te doen aan een Dienst van C2A. Bij twijfel verplicht de Deelnemer zich ertoe zijn arts te raadplegen. 3.2 Sporttest C2A adviseert elke Deelnemer om alvorens aan sporttrainingen of persoonlijke sportbegeleiding van C2A mee te doen, eerst een sportkeuring uit te laten voeren bij het Sport Medisch Adviescentrum (SMA).
Ook heeft Choose 2 Achieve met de werknaam Trainingsmaatje een Privacy Statement waarin we aangeven waarom we de gegevens vragen die we onder andere met dit formulier vragen en hoe we daarmee omgaan. Ook onze trainers laten we een verklaring tekenen om vertrouwelijk met de gegevens om te gaan, die de trainer nodig heeft om de trainingen te geven voor Choose 2 Achieve. De Privacy statement is te lezen op: https://www.trainingsmaatje.nl/doel/privacy-verklaring.
Invalid Input

Invalid Input