Op verschillende manieren helpen we je trainingsmaatje te zijn of een trainingsmaatje te vinden. Wij regelen ontmoetingen met specialisten en met andere sporters, zodat jij altijd een trainingsmaatje vindt die jou verder kunt helpen met je sport doel!

      

DOEL

SPORTERS FACILITEREN BIJ HUN SPORTDOELEN

RECREATIE SPORTERS DEZELFDE FACILITEITEN BIEDEN ALS TOP SPORTERS

IDEALITER DOEN WE DIT IN EEN ONE-STOP SHOP OMGEVING

Trainingsmaatje richt zich op duursporters, zoals wielrenners, schaatsers en skeeleraars. Dit is omdat de op dit moment gevestigde ondernemers meer relatie hebben met deze sporters en daarmee een keuze maken in hun aanbod. Dit is dus een focus en het sluit geen andere sporters uit.  Alle ondernemingen die op locatie trainingsmaatje werken of gelieerd zijn aan trainingsmaatje hebben hetzelfde doel.

Professionele sporters krijgen meestal faciliteiten waar ze niet om vragen maar die goed zijn voor de ondersteuning van hun sportprestaties. Andere sporters, ook wel recreanten genoemd, maar vooral  wedstrijdrijders en mensen die een specifiek doel voor ogen hebben, weten niet altijd hoe ze hun doel beter kunnen bereiken of wat ze daarvoor nodig hebben. De faciliteiten die binnen trainingsmaatje te vinden zijn is niet niveau gebonden en zeker niet exclusief voor profs, maar voor alle sporters!

De mensen die bij trainingsmaatje komen hebben over het algemeen wel geld om de faciliteiten te kunnen betalen. Heb je minder geld te besteden? Vraag naar sponsoring of acties om diensten en/of producten betaalbaar te krijgen.