-> Fietsmaatje / Trainingsmaatje

Mogelijk ben je op deze site van Trainingsmaatje gekomen omdat je geen zin meer hebt om steeds alleen te fietsen en dus een trainingsmaatje zoekt! Ben je fietser (wielrenner, mountainbiker, strandfietser, baanfietser), thriathleet of skater (schaatser, skeeleraar), dan zit je bij ons mogelijk wel goed! Wij zijn geen club, maar ook geen gewone winkel. Wij vinden trainingsmaatjes belangrijk om lekker en gezellig te sporten en elkaar uit te dagen om ook beter te worden. Vanuit onze sport trainingen en winkel hebben wij een groot netwerk van mensen, fietsclubjes en sport verenigingen op allerlei niveaus in de buurt van Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en de bollenstreek.

Kom een keer langs (bv op de fiets) en bij de koffie leren we elkaar kennen en kunnen we je wegwijs maken in alle trainingsmaatjes die er maar zijn.

Op woensdagochtend organiseren we in de zomer gratis group rides vanuit trainingsmaatje en ook in de winter doen we speciale trainingsmaatje grouprides op Zwift (ingedeeld op niveau). Haak gewoon een keer aan wanneer je kunt!

Maak een afspraak, zodat we de tijd voor koffie hebben met jou!