Het zwarte gat na de olympische spelen

Geschreven door Paul van de Ven

Het is niemand ontgaan, de afgelopen sportweken werden toch vooral gedomineerd door de olympische spelen. Wat mij betreft waren deze spelen enorm ingrijpend. Ik heb de vreemde gewoonte om heel veel onderdelen live te willen volgen, wat resulteerde in weinig slaap. Maar uiteraard was het de moeite waard, zoveel mooie prestaties, zoveel bijzondere verhalen en zoveel verrassingen.

Gek genoeg ben ik niet, zoals veel mensen, specifiek trots op de Nederlanders. Een mooie prestatie is een mooie prestatie, wie het ook is. Zo waren we als Nederlanders zo bezig met de “fout” van onze wegwielrensters, dat we de immense prestatie van Anna Kiesenhofer over het hoofd hebben gezien.

Lees verder

Leuke tas gadgets!

Geschreven door Heleen van de Ven

Wat is het leuk om een winkel te hebben! Alleen al om de indrukwekkend efficiënte producten! Zo ben ik als vrouw natuurlijk tassengek en ook al wil je dan voor elk doel een aparte tas, juist de combitassen vind ik erg leuk. Hier een paar van die tassen toegelicht die we recentelijk voor de winkel (ja, niet voor mij) hebben aangeschaft:

Nieuwsgierig naar deze twee soorten?

Lees verder

Zwift verslaving

Geschreven door Heleen van de Ven

Pfff, binnen trainen is niets voor mij!

Naast het feit dat ik al niet zo fanatiek ben met sporten en dat áls ik al ga sporten dan het liefst lekker buiten in de natuur! Heerlijk stukje hardlopen met de opkomende zon, fietsen met je maatje langs water of velden met schattige lammetjes in het voorjaar, wandelen in de duinen. Zo'n buitenmens ben ik dus. Binnen sporten - alleen in groepen - zodat er nog een sociaal aspect is met bv spinninggroepen. 

Lees verder