Het zwarte gat na de olympische spelen

Geschreven door Paul van de Ven

Het is niemand ontgaan, de afgelopen sportweken werden toch vooral gedomineerd door de olympische spelen. Wat mij betreft waren deze spelen enorm ingrijpend. Ik heb de vreemde gewoonte om heel veel onderdelen live te willen volgen, wat resulteerde in weinig slaap. Maar uiteraard was het de moeite waard, zoveel mooie prestaties, zoveel bijzondere verhalen en zoveel verrassingen.

Gek genoeg ben ik niet, zoals veel mensen, specifiek trots op de Nederlanders. Een mooie prestatie is een mooie prestatie, wie het ook is. Zo waren we als Nederlanders zo bezig met de “fout” van onze wegwielrensters, dat we de immense prestatie van Anna Kiesenhofer over het hoofd hebben gezien.

Lees verder

Leuke tas gadgets!

Geschreven door Heleen van de Ven

Wat is het leuk om een winkel te hebben! Alleen al om de indrukwekkend efficiënte producten! Zo ben ik als vrouw natuurlijk tassengek en ook al wil je dan voor elk doel een aparte tas, juist de combitassen vind ik erg leuk. Hier een paar van die tassen toegelicht die we recentelijk voor de winkel (ja, niet voor mij) hebben aangeschaft:

Nieuwsgierig naar deze twee soorten?

Lees verder

Wahoo KickR Bike ervaren!

Geschreven door Heleen van de Ven

Zwift ervaring op Wahoo KickR Bike

Ik ben geen klimmer. Geen lol in het zware klimmen en het enge afdalen. Tot op zeker hoogte (letterlijk ook), want in de Dordogne op de gewone weg fietsen vond ik heerlijk! Kleine glooiende klimmetjes op wegen waar auto’s 80 mogen. Mooi breed, je rijdt niemand in de weg als je langzaam omhoog gaat (typisch vrouwen gedrag – niemand tot last willen zijn) en ook al zijn het geen flinke percentages, even aanzetten tot de top en dan heerlijk naar beneden zoeven op het mooie asfalt, waar je met gemak 60 km/uur haalt zonder van die rare bochten op bergen. Heerlijk! Wheehoeoeoe! Dat hoor je als ik in die afdaling zit, genieten (met geluid).

Lees verder