Maak een afspraak voor Lease schaatsen

25 september 2021 gaat de ijsbaan in Haarlem weer open! Maak op tijd een afspraak!

Het leasen van schaatsen en skeelers voor kinderen is mogelijk gemaakt vanwege de groei die kinderen doormaken en op deze manier de kosten dragelijker te maken en het schaatsen van kinderen op goede schaatsen mogelijk te maken. Trainingsmaatje levert deze service.

MAAK EEN AFSPRAAK (app of bel 06-14125914) en neem de tijd! Het passen, vervormen van de schoenen naar de voet, in elkaar zetten, kost al snel 1 - 1,5 uur. afspraken zijn mogelijk maandag t/m zaterdag. 

KOSTEN: een set schaatsen of skeelers leasen voor een seizoen kost € 195 (€ 160 voor vaste schaatsen).De voorwaarden staan hieronder. De ouder van het kind tekent hiervoor. 

  • Het Schaatsseizoen loopt van oktober t/m maart. De schaatsen kunnen in september worden opgehaald en zullen binnen een maand na einde seizoen worden teruggebracht, tenzij anders afgesproken. 
  • De schaatsen worden goed verzorgd door gebruik te maken van de schaatsbeschermers bij lopen en schaatshoezen voor het opbergen na het afdrogen van de schaatsen (om roest te voorkomen). Bewaar de schaatsen ook niet in een vochtige ruimte.
  • De schaatsen mogen geslepen worden, maar ze mogen alleen door Trainingsmaatje gerond worden. Kom gerust gedurende het seizoen om gratis te laten slijpen/ronden.
  • De klant, de ouder van het kind die tekent, is verantwoordelijk voor het in goede staat retourneren van de schaatsen.